Projeler

Anasayfa l Çalışma Alanları l Projeler l Çevre Bilimleri Ens. Yayınları

PROJELER

K.K.T.C.'de Botanik Açıdan Önemli Bölgelerin Florasının Saptanması, Turizm ve Ekonomi Bakanlığı ve Çevre Koruma Dairesi, Proje Yöneticisi, 2005.

Management and Assesment of the Ecology of Cyprus Wetlands, UNDP_ACT 47401-06-001, Proje Yöneticisi, 2006.

Setting the foundations for a Pan-Cyprian network of nature conservation organizations, UNDP_ACT 47400-06-005, Proje Yardımcısı, 2006.

Establishment of island-wide waterbird surveillance programme for rapid detection of potential avian influenza outbreak, UNDP_ACT 47401-07-002-E, Proje Yardımcısı, 2006.

Biodiversity of the buffer zone in Cyprus, UNDP_ACT 47401-07-005, Proje Yöneticisi, 2006.

Cooperation for the conservation of rare endemic plants of Cyprus within the buffer zone, UNDP_ACT 47401-07-004, Proje Yardımcısı, 2006.

Lefkoşa-Gazimagosa Anayolundaki Arpaların Kurşun, Kadmiyum ve Bakır İçeriklerinin Belirlenmesi, Bilimsel Araştırma Projeleri, Milli Eğitim Bakanlığı, K.K.T.C., Proje Yöneticisi, 2006.

Kuzey Kıbrıs Endemik Bitki Polenlerinin Elektron Mikroskobu ile İncelenmesi, Bilimsel Araştırma Projeleri, Milli Eğitim Bakanlığı, K.K.T.C., Proje Yardımcısı, 2007.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sınırları Dahilinde Çölleşme Indikatörü Olarak Kullanılabilecek Baskın Herdemyeşil Bitkilerde Su İlişkilerinin Saptanması, Bilimsel Araştırma Projeleri, Milli Eğitim Bakanlığı, K.K.T.C., Proje Yöneticisi, 2007.

Karpaz Yarımadasındaki Habitatların Sınıflandırılması Projesi, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Proje Yardımcısı, 2007.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Etnobotanik Envanter Çalışması 1, Bilimsel Araştırma Projeleri, Milli Eğitim Bakanlığı, K.K.T.C., Proje Yardımcısı, 2008.

Birds have no boundaries, American Embassy, Small Grants programme, Proje Yöneticisi, 2009.
Raising awareness about the implications of climate change for Cyprus, American Embassy, Small Grants programme, Proje Yardımcısı, 2009.