Size Sunduklarımız

Acil Durumlar:

Acil Durumlar

Sağlık, güvenlik, yangın gibi tüm acil durumlar için 24 saat süresince görev yapmakta olan müdahale ekiplerimize 256 nolu iç hat telefon numarasından ulaşılabilmektedir.

Güvenlik:

Güvenlik

Kampus alanı, 24 saat üniversitemizin deneyimli güvenlik ve trafik ekipleriyle devriye, kontrol ve denetim altında tutulmaktadır.

Temizlik:

Tüm Yurtlarımızın genel temizliği sağlık ve hijyen kurallarına uygun olarak temizlik elemanlarımız tarafından yapılmaktadır.

Yiyecek ve İçecek Olanakları:

Yurtlarımızda her gün saat 24:00’a kadar kantin hizmeti verilmektedir. Bazı Yurtlarımızda bisküvi ve içecek otomatları da bulunmaktadır. Bunun yanında birbirinden farklı yiyecek ve içecek hizmetleri sunmakta olan bir çok tabldot ve seçmeli restaurant, kafeterya, fastfood, pastane vb. işletmeler bulunmaktadır.

Mutfaklar:

Mutfak

Tüm yurtlarda mutfaklar bulunmaktadır. Bu mutfaklarda, yemek masaları ve sandalyeleri, evyeli mutfak tezgahı ve malzeme dolaplarının yanısıra elektrikli ocak öğrencilerimizin ortak kullanımlarına sunulmaktadır.

Oda Mefruşatı:

Oda Mefruşatı

Yurtlarımızda konaklayan her öğrencimize yatak, yatak koruyucu verilmekte olup, diğer mefruşat (nevresim, pike, battaniye gibi) öğrencilerimiz tarafından temin edilmektedir.

Döşeme Demirbaş:

Döşeme Demirbaş /></td>
</tr>
<p>Yurt standartlarına uygun olarak odalarımızda her öğrenci için karyola-ranza, çalışma masası, kitaplık, elbise dolabı, sandalye, buzdolabı, Tv. ve telefon cihazı bulunmaktadır.</p>
<p><strong>Emanet Odaları:</strong><br />
Kampusumuzda öğrencilerimizin eşyalarını bırakabilecekleri emanet depomuz bulunmaktadır</p>
<p><strong>Ulaşım:</strong><br />
<span class='keyword_link'><a href=Yurtlarımızın Lefkoşa Şehir Merkezi ile bağlantısı, tarifeli özel servis araçlarımızla sağlanmaktadır. Servis araçlarımız tüm öğrencilerimiz için ücretsizdir.

Bakım Onarım:

Bakım Onarım

Elektrik, elektronik, tesisat, inşaat, marangozluk gibi teknik konularda gerekebilecek her türlü müdahaleyi anında yapabilecek düzeyde bakım-onarım ekiplerimiz sürekli görev yapmaktadır

Sağlık Hizmetleri:
Öğrencilerimizin acil sağlık hizmetlerini karşılamak amacıyla sağlık merkezimiz bulunmaktadır. Ayrıca kampusumuzda yedi gün 24 saat deneyimli personeli ile hizmet veren Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ nden sağlık hizmeti alınabilmektedir.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti:

Psikolojik Danışmanlık

Tüm öğrencilerimizin faydalanabilecekleri Hukuk Fakültesi binasında bulunan Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Araştırma Merkezi uzman kadrosu ile ücretsiz olarak hizmet vermektedir.

Çalışma Odaları ve Atölyeler:

Çalışma Salonu /></td>
</tr>
<p>Tüm <span class='keyword_link'><a href=Yurtlarımızda çalışma odaları, çizim masaları ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerimiz için özel atölyeler bulunmaktadır.

Elektrikli Cihaz Kullanımları:

Elektrik Cihaz

Yurtlarımızın öğrenci odalarında soba, radyatör, ocak, mikrodalga, fırın, klima, holojen aydınlatma gibi aşırı yük çeken elektrikli cihazların kullanılmasına güvenlik nedenleri ile izin verilmemektedir.

İnternet:

İnternet

Yurt odalarında UTP kablolu ağ bağlantısı standart olarak bulunmaktadır. Öğrencilerimiz 100 megabitlik Yakın Doğu ağına bağlanarak akademik amaçla internet olanaklarından ücretsiz yararlanabilmektedirler.

Isınma:
Yurtlarımızın iç mekanları merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılmaktadır.

Çamaşır ve Kuru Temizleme Hizmetlerimiz:

Çamaşırhane

Tüm Yurtlarımıza hizmet veren çamaşırhanemiz bulunmaktadır. (Konuk Evi altı) Kampüs içerisinde kuru temizleme hizmeti de verilmektedir.

Alışveriş Olanakları:

Alışveriş Olanakları

Üniversitemiz kampusu içerisinde öğrencilerin gereksinimlerini en uygun bir şekilde karşılayabilecekleri alışveriş hizmeti verilmektedir.

Otopark:

Otopark

Yurtlarımızın etrafında otoparklarımız bulunmaktadır.

Posta-Kargo Hizmetleri:

Posta Hizmeti

Kampusumuzda posta idaresine ait şube bulunmakta olup, öğrencilerimizin posta ve kargo ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yönde hizmet vermektedir. Ayrıca öğrencilerimiz adına gelen kargo ve postaların t
eslimi sağlanmaktadır.

Spor Tesisleri:
Kampusumuzda öğrencilerimizin faydalanabileceği spor tesislerimiz bulunmaktadır. ( kapalı yüzme havuzu, basketbol, voleybol, tenis kortu, halı saha, Sağlık ve Kondisyon Merkezi)

Telefon Hizmetleri:

Telefon Hizmetleri

Yurt odalarımızda statüsüne göre dahili telefon hizmeti, ayrıca bazı yurt girişlerimiz ile Atatürk Kültür Kongre Merkezi ve Kütüphane binamızda ankesörlü telefon hizmetleri verilmektedir. Odalarımızdaki telefonlar aracılığı ile öğrencilerimize doğrudan ulaşılabilmektedir. (Örnek 0392-680-2020, oda no ve yurt no dahil edilir.)

Bankalar/ATM’ler:

Banka ATM

Kampus içerisinde kendi bankamız olan Yakın Doğu Bank şubesi, Ziraat Bankası, İş Bankası şubeleri ve ATM’leri öğrencilerimizin hizmetindedir.